Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

 

 Uge 12

Cremet champignon- og timiansuppe, kr 65,00

Rygeostsalat med radisse og agurk, kr. 45,00

Torskerognsalat med citron og krydderurter, kr. 59,00

Perlehønepaté med kyllingelever, trøffel og hasselnødder, kr. 45,00

Kyllingelevermousse med portvinssky, kr. 39,00

Kogt kalvespidsbryst med grønsager, sennepsfløde, samt kartoffelgratin, kr. 98,00

Jordskokke- og sellerigratin med timian, persille og parmesan, kr. 69,00 (vegetarisk)

Tortellini a la Carbonara, kr. 89,00

Tærte med chevre, spinat og tørret tomat, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr 65,00

Tærte med bøffelmozzarella, svampe og rucola, kr. 65,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Blommetrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid top og kakaonips, kr. 29,00

Tirami Su, kr. 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.