Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

 

Uge 49

Krydret græskarsuppe på Hokaido græskar, 400 ml. kr. 65,00

Kyllingelevermousse med portvinssky, kr. 39,00

Fasanpaté med sort trøffel, hasselnødder og tranebær, kr. 49,00

Tærte med chevre, spinat og semi-tørret tomat, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med røget laks, bagt peberfrugt og spinat, kr. 65,00

Tærte med svampe, mozzarella og rucola, kr. 65,00

Tortellini med parmaskinke, kantarelfløde og rosmarin, kr. 69,00

Boller i karry med grønt, kr. 69,00

Poularde- og kalvehaleragout med persillerod, timian, svampe, samt kartoffelgratin, 968,00

Tortellini a la Carbonara med friske krydderurter, kr. 89,00

Blommetrifli af Fejø blommer med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid chokoladetop, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Tiramisu, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Panna Cotta med hjemmesyltede havtorn, kr. 29,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.