Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

 

 Uge 20

Gazpacho, kold tomatsuppe, kr 65,00

Vitello Tonnato, kr. 45,00

Rygeostsalat med radisse og agurk, kr. 45,00

Perlehønepaté med kyllingelever, trøffel og hasselnødder, kr. 45,00

Kyllingelevermousse med portvinssky, kr. 39,00

Kalvefrikassé med ærter, grønne asparges og nye løg, samt nye danske kartofler, kr. 98,00

Vagtel farseret med trøffel- og kyllingeleverfars, forårs grønsager, nye danske kartofler, samt morkelsauce, kr. 179,00

Tortellini a la Carbonara, kr. 89,00

Tærte med chevre, spinat og tørret tomat, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med bøffelmozzarella, svampe og rucola, kr. 65,00

Rabarbertrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Blommetrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid top og kakaonips, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Tirami Su, kr. 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.