Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

Uge 21

Gazpacho, kold tomatsuppe, kr. 65,00

Perlehønepaté med ristet kyllingelever, trøffel og hasselnødder, kr. 45,00

Kyllingelevermousse med pistacienødder og portvinssky, kr. 39,00

Kalvefrikassé med forårsgrønt, samt nye italienske kartofler, kr. 98,00

Chili con Carne, kr. 69,00

Spidskål- og tomatgratin med persille og bøffelmozzarella, kr. 59,00

Tortellini a la Carbonara, kr 89,00

Tærte med svampe, mozzarella og rucola, kr. 65,00

Tærte med chevre, spinat og semi-tørret tomat, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med røget laks, spinat, bagt rød peber og emmentaler, kr. 65,00

Rabarbertrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Tiramisu, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid top og cacaonips, kr 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.