Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

Uge 25

Gazpacho med bagt rødløg og blegselleri, kr. 65,00

Perlehøneterrine med hasselnødder, abrikos og trøffel, kr. 45,00

Rygeostsalat med agurk og radisse, kr. 45,00

Laksesalat med krydderurter, kr. 55,00

Hønsesalat med svampe og syltet agurk, kr. 55,00

Tzatiki, pr. 100 g. kr. 18,00

Tærte med svampe, bøffelmozzarella og rucola, kr. 65,00

Tærte med chevre, spinat og semi-tørret tomat, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med røget laks, spinat, bagt peberfrugt og emmentaler, kr. 65,00

Kalvekødsboller i grønsags-tomatsauce med rosmarin, parmesan og grønne asparges, kr. 89,00

Tortellini med ricotta og spinat a la Carbonara, kr. 89,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Rabarbertrifli med mascarpone og sprøde mandler, kr. 29,00

Tiramisu, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm’s Nicaliso med hvid top, kr. 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.