Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

Uge 3

Cremet champignonsuppe med persillerod og timian på hønsefond, kr. 65,00

Fasanpaté med ristet andelever, tranebær og hasselnødder, kr. 45,00

Kyllingelevermousse med pistacienødder og portvinssky, kr. 39,00

Tortellini a la Carbonara, kr 89,00

Kalvefrikassé med vintergrønt, samt kartoffelgratin, kr. 98,00

Tærte med chevre, spinat og semi tørret tomat, kr. 65.00

Tærte med svampe, mozzarella og rucola, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med røget laks, spinat, bagt rød peber og emmentaler, kr. 65,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Blommetrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr 29,00

Tiramisu, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid top og cacaonips, kr 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.