Ugens take away

Her er muligheden for varm mad, præcis når det passer dig!

Se her hvad AOK skrev

Se her hvad Villa byerne skrev

 

Uge 44

Spicy Græskarsuppe, kr. 65,00

Vitello Tonnato, kr. 45,00

Fjerkræs terrine med fasan, kyllingelever, trøffel og hasselnødder, kr. 45,00

Kyllingelevermousse med portvinssky, kr. 39,00

Tortellini a la Carbonara, kr. 89,00

Klassisk boller i karry med grønsager, kr. 69,00

Perlehøne- og kalvehaleragout med svampe og persillerod, samt kartoffelgratin, kr. 98,00

Trøffel- og kyllingeleverfarseret vagtel med bagt grønt, kartofler og morkelsauce, kr. 159,00 ( fra torsdag )

Tærte med røget laks, spinat, bagt peberfrugt, dild og emmentaler, kr. 65,00

Tærte med svampe, mozzarella og rucola, kr. 65,00

Quiche Lorraine, kr. 65,00

Tærte med chevre, semitørret tomat og spinat, kr. 65,00

Blommetrifli med mascarpone og glacerede mandler, kr. 29,00

Panna Cotta med hjemmesyltet havtorn, kr. 29,00

Chokolademousse på Friis-Holm chokolade med hvid top og kakaonips, kr. 29,00, stor kr. 45,00

Tirami Su, kr. 29,00, stor kr. 45,00

 

Alt lavet fra bunden i vores køkken og lige klar til at sætte ind i din ovn og varme.

Udover denne uges take-away, har vi flere muligheder stående i vores fryser.

Bemærk, at vi har lukket på mandage.