Lige nu

Flotte friske trøfler! – fra Umbrien.

Så er det igen blevet tid for Mont d’Or! Den cremede franske ost, der kun bliver produceret i vinterhalvåret. Vi har æsker i to størrelser ( som kan varmes i ovnen ), samt en større, som vi skærer stykker af.

En anden af efterårets bebudere er: Tomme au Marc de Raisan, hvilket er en komælks ost, som har ligget og lagret i druekvas. Altså det kvas der er tilbage efter at druemosten er presset ud til vinproduktin. Kvaset giver et fint lille vinøst præg på osten.

Hjemmesyltet tilbehør til ost. Vi har altid mange hjemmesyltede lækkerier. Lige nu har vi Clara Friis pærer syltet med safran og sort peber. En sød syltning, men med friskhed og bid. Sveskeblommer, som vi har hentet på Fejø, har vi syltet i en krydderlage med madeira, altså hele blommer med sten, virkeligt delikat.

Flot charcuterie fra Steensgaard på Fyn. Fire typer salami i forskellige størrelser og en fantastisk “Tirolerskinke”, som vi skærer skiver af. Skinken har marineret i krydderier og er derefter lufttørret. Alt økologisk og rigtig godt håndværk.

Burrata har vi hele tiden og næsten hele tiden også i to udgaver. Den lille økologiske på Jersey mælk fra italienerne i Rødovre og en stor 500 grams på bøffelmælk fra Italien.

Vi kan altid lave fine gaveposer, gavekurve eller gaveæsker i lige den størrelse og prisleje du har brug for. Til værten og værtinden, til personalet, til far, til mor eller bare til en, som du vil glæde.

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram! Det giver mulighed for små hurtige opdateringer. Det ville være hyggeligt, hvis du kigger med; @amandusost.