Lige nu

Burrata fra italienerne i Rødovre – lækre cremede økologiske på jerseymælk, samt stor Burrata på bøffelmælk fra Italien.

Friske forsyninger fra “Høstet”, de økologiske havtorn producenter på Bornholm. Vi har fået marmelade og sirup, samt sød saft som også er god til drinks og øl fra Svaneke Bryghus med havtorn.

Sønderhaven Gårdmejeri ved Brønderslev er igen repræsenteret hos os. De laver mange fine oste og vi har valgt de to af dem, nemlig Rød Sol og Rød Sønderhaven, som begge har modtaget World Cheese Awards. De er begge lidt blødere oste og det manglede vi i vores sortiment. Sønderhaven er et ægte gårdmejeri, som udelukkende bruger mælk fra egne køer.

Lynghonning er også at finde hos os igen. Der har været en periode, hvor lynghonning / lyngen havde vanskeligheder, men nu har vi fin lynghonning fra Feddet ved Præstø Fjord.

“Karamelleriet” laver karameller! – og for alle. De laver hårde, “almindelige” og bløde med mange forskellige smage og det er vanskeligt at finde en favorit. De producerer både på Bornholm og på Nørrebro og herlighederne ender i æstetiske æsker, der helt sikkert ville glæde som gave.

Vi kan altid lave fine gaveposer, gavekurve eller gaveæsker i lige den størrelse og prisleje du har brug for. Til værten og værtinden, til personalet, til far, til mor eller bare til en, som du vil glæde.

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram! Det giver mulighed for små hurtige opdateringer. Det ville være hyggeligt, hvis du kigger med; @amandusost.