Lige nu

Sønderhaven Gårdmejeri ved Brønderslev er igen repræsenteret hos os. De laver mange fine oste og vi har valgt de to af dem, nemlig Rød Sol og Rød Sønderhaven, som begge har modtaget World Cheese Awards. De er begge lidt blødere oste og det manglede vi i vores sortiment. Sønderhaven er et ægte gårdmejeri, som udelukkende bruger mælk fra egne køer.

Lynghonning er også at finde hos os igen. Der har været en periode, hvor lynghonning / lyngen havde vanskeligheder, men nu har vi fin lynghonning fra Feddet ved Præstø Fjord.

Påsken nærmer sig! Det betyder påskeæg – og vi har fra flere dygtige producenter. Som mange tidligere år har vi fra Aalborg Chokoladen. Fire variationer over marcipan i et styk pakninger; klassisk marcipan med mørk chokolade, marcipan med nougat og lys chokolade, marcipan med lakrids og hvid chokolade, samt karamelliseret marcipan og karamelovertræk.

Fra Anker Chokolade har vi dessertchokolade i æsker med påskeæg i flere forskellige smage. Der foruden en  “æggebakke” med to “spejlæg” bestående af marcipan, nougat, appelsin og hvid chokolade, samt tre æg af marcipan, cashewnødder og mørk chokolade.

Venchi fra Italien står for mindre æg i glittet papir. To forskellige nougat æg og et æg af mørk chokolade med en hel hasselnød.

“Karamelleriet” laver karameller! – og for alle. De laver hårde, “almindelige” og bløde med mange forskellige smage og det er vanskeligt at finde en favorit. De producerer både på Bornholm og på Nørrebro og herlighederne ender i æstetiske æsker, der helt sikkert ville glæde som gave.

Vi kan altid lave fine gaveposer, gavekurve eller gaveæsker i lige den størrelse og prisleje du har brug for. Til værten og værtinden, til personalet, til far, til mor eller bare til en, som du vil glæde.

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram! Det giver mulighed for små hurtige opdateringer. Det ville være hyggeligt, hvis du kigger med; @amandusost.