Lige nu

Dansk Tang er nu hos os! Velsmagende og sunde tangprodukter høstet og produceret i Odsherred. Tangolie med ramsløg, to slags salte – den ene med røget tang, to slags sennep – den ene også med røget tang og en tangpest med ramsløg. Claus Henriksen, køkkenchef med Michelin stjerne på Dragsholm Slot, har været med til at udvikle smagene. Kom og smag og du vil også blive begejstret.

Anker Chokolade er nu hos os. Dessertchokolader i fine afstemte smagsvarianter og et par enkelte barer. Produceret på Vesterbro af kok med baggrund fra nogle Danmarks bedste restauranter. Vi har fire æsker med forskelligt indhold og størrelser.

Vi har hele tiden dejlige Burrata  fra italienerne i Rødovre, lavet på økologisk dansk jerseymælk. Ligeledes har vi også store Burrata på bøffelmælk fra Italien og vi har altid mozzarella på bøffelmælk.

Hallegård, Bornholm, samt økologiske Mineslund og Slagter Munch på Skagen er alle rigtig godt repræsenteret hos os med deres pølser til grillen eller pande. Kødfyldte og med masser af smag, som rigtige pølser skal være.

Fra det sydlige Spanien har vi modtaget skøn jomfruolivenolie i to udgaver. En lidt kraftigere udelukkende på Arbequina oliven  og en lidt mildere Coupage, men begge med fuldt fart på smagen, så man kommer i tanke om, hvorfor en tomatsalat altid smager bedre dernede!

Apropos tomat; også en delikat tomatsauce har vi modtaget, masser af tomatsmag og kan bruges både kold og varm, naturligvis uden tilsætningsstoffer.

Ydermere har vi fået en yderst velsmagende Sherry Vinagre og Torta de Romero, som er deres runde sprøde snackbrød med rosmarin.

Husk at du kan følge os på Instagram! Det giver mulighed for små hurtige opdateringer. Det ville være hyggeligt, hvis du kigger med; @amandusost.